Bestel uw concertkaarten met voorrang vanaf dinsdag 28 mei

Als Vriend bestelt u vanaf dinsdag 28 mei om 10.00 uur met voorrang kaarten voor het nieuwe seizoen 2024-2025. We kijken weer uit naar een nieuw seizoen vol muzikale hoogtepunten. Op 1 juni start de verkoop voor iedereen. De voorrang geldt voor alle concerten van het Concertgebouworkest en voor een selectie concerten uit de Eigen Programmering van Het Concertgebouw.

Komend seizoen organiseren we weer zes Close-upconcerten: zo spelen soloharpiste Petra van der Heide en hoornist José Sogorb Jover beiden een portretconcert. Anton Bruckner wordt gekoppeld aan zijn Franse tegenhanger Charles-Marie Widor, terwijl Franz Schuberts Octet een eigentijds antwoord krijgt van Jörg Widmann. Rouw, transformatie en bevrijding klinken op 4 mei in muziek voor strijkers van Richard Strauss en Arnold Schönberg. En met Beethoven als gids gaan we op vogelexcursie in muziek van de vroege Barok tot de late twintigste eeuw. 

Natuurlijk organiseren we ook weer drie Vriendenrepetities, waarvan de eerste op 19 september met Klaus Mäkelä die Mahler dirigeert bij het Concertgebouworkest.

Voor een flink aantal concerten geldt een Vriendenkorting. Het volledige overzicht vindt u in onze agenda. Vergeet voor het verkrijgen van de voorrang en het bestellen (met Vriendenkorting) niet om in te loggen met het account dat bij uw Vriendenlidmaatschap hoort. 

Extra korting bij het Concertgebouworkest
Als u in de periode van 28 mei tot en met 31 augustus voor drie of meer concerten van het Concertgebouworkest in seizoen 2024/2025 kaarten bestelt, ontvangt u ook 10% korting. De korting kan worden gecombineerd met Vriendenkorting en geldt ook voor de Close-upconcerten. Bestel via concertgebouworkest.nl en de korting wordt automatisch verrekend (de voorwaarden voor deze kortingsactie vindt u op concertgebouworkest.nl/actie).

Heeft u vragen of wilt u telefonisch bestellen? Neem dan contact op met de Concertgebouwlijn via 020 - 671 83 45 (dagelijks van 10.00-17.00).